ALMIRON Experts en Nutrició Infantil

Laboratoris Nutricia, mitjançant la línea de nutrició infantil ALMIRON , han adquirit el compromís de ser un dels millors aliats de mares i pares a l'hora d'alimentar als més petits durant l'etapa dels 0-3 anys.

Partint de la premisa que la llet materna és la millor base de l'alimentació pels nadons, ALMIRON ens presenta fórmules substitutives des del primer dia i adaptades a cada etapa i per tant , atenent als desenvolupament continuat i imparable del nen.

A banda d'aportar-li tots els nutrients necessaris per un bon creixement , una mezcla patentada de fibras prebiótiques, el proteigeixen des de l'interior reforçant el seu sistema immunitari.

Però ALMIRON també s'ha centrat en cuidar l'etapa de 0-3 anys, per la qual cosa, per l'etapa de 1 a 3anys ha formulat dues llets diferents :

ALMIRON 3 Crecimiento i ALMIRON 4 Crecimineto Óptimo

Diferenciar entre dos productes obexeix a la necessitat d'adaptar a la variació de dieta d'un nen de de 2 a 3 anys , la qual en general, comença a ser més calòrica que abans i per  tant, complementar amb una llet com ALMIRON 4 Crecimiento Óptimo, ens permet mantenir el nivell d'energia adequat per aquesta etapa, amb el nivell de proteïnes i micronutrients com Calç, Magnesi i Fósfor que el nen necessita .

Totes les llets ALMIRON es presentant en envasos EAZYpack per assegurar les seves propietats. 

Periódicament,fan promocions del seus productes i sempre te' n ofereixen informació  al web www.almiclub.es    

Informació addicional