LINEA GSE : BIOTIC/ULLS/ÍNTIM/GOLA

Alternativa natural i eficaç als antibiòtics quan aquets no són estrictament necessaris.Respectuosa amb la fisiología i l'equilibri de la microflora benèficiosa preservant el que s'anomena el segon cervell.

S'ha demostrat, mitjançant estudis científics, que l'extracte de llevors d'aranja és un antibiòtic natural actiu contra bacteris, virus i paràsits incluits els responsables de les més comuns infeccions causades per Staphylococcus, Estreptococcus, Pseudomonas ,Virus gripals i Aspergillus. Un estudi publicat en el "JOURNAL of ORTHOMOLECULAR MEDICINE" núm3 vol.5 de 1990 ha demostrat que és actiu contra centenars de patògens amb la particularitat de respectar pràcticament la flora bacteriana beneficiosa resident en el organisme. És INOCUO cosa que vol dir absoluta absència de toxicitat.De moment, a diferència de la majoria d'antibìòtics, despés de forces anys de provar-lo no seli coneixen registències bacterianes.

La seva assosiació amb altres extractes de plantes a dosis efectives, les quals aporten a les fórmules acció sistèmica immunomoduladora, immunoestimulant i adaptògena reforcen sensiblement la seva activitat resultant ser un bon pilar pel nostre sistema immune contrarrestant els microorganismes patògens.

Cal recordar que la seva principal característica és preservar la microbiòtica de l'individuu la qual resulta estar íntimament relacionada amb gaudir d'una efectiva resposta antiinfecciosa.

Amb l'activitat de l'extracte com a base de tots els productes s'han desenvolupat les diferents línees :

BIOTIC  pensada per les infeccions agudes tan d'adults com de nens.

ULLS per a les alteracions inflamatòries de la conjuntiva ocular de diferents origens.

ÍNTIMA pel tractament agut i preventiu de les cistitis de repetició i altres infeccions o infestacions de la zona urogenital.

GOLA pel tractament de la inflamació de la orofaringe sigui d'origen viral, bacterià o mecànic.

Informació addicional