DIABALANCE EXPERT

Una solució innovadora, integral i especialitzada de productes i serveis que faciliten i normalitzen la vida i la cura de les persones amb diabetes.

DIABALANCE EXPERT ha estat ceat per la farmacèutica ESTEVE i el grup d'alimentació LECHE PASCUAL  per tenir cura de les persones amb diabetes i el seu entorn atenent a les seves situacions especials degudes al seu metabolisme amb la finalitat d'ajudar a viure amb normalitat i fer el dia a dia més sencill.

DIABALANCE EXPERT DIET: Substituts del menjar per ajudar en un programa global de control de pes que inclogui una dieta variada i nutritiva,i també l'exercici físic: Barretes de xocolata mab llet i de xocolata blanca mab gust de vainilla. Batut de xocolata. Crema de Verdures.

DIABALANCE EXPERT SITUACIONS ESPECÍFIQUES: Per tractar la Cetoacidosi. Qualsevol  malaltia que doni diarrea o vòmits impedeix la correcte asimilació de nutrients recoorrent a la reserva grassa de l'organisme cosa que genera la pressència de cossos cetònics en sang. Cal aportar hidratació i un aport mínim i segur d'hidrats de carboni i mantenir els nivells de glucosa en sang:Suero Oral de fàcil digestió i rehidratació.Gel de Glucosa d'absorció ràpida molt útil per recuperar els nivells de glucosa durant un episodi d'hipoglucèmia.Gel de Glucosa d'efecte sostingut permet una millor disponibilitat de laglucosa durant hores per evitar recaura en la hipoglucèmia.

DIABALANCE EXPERT ACTIVE: L'exercici físic aporta un efecte beneficiós pel control de la diabetes però pot provocar episodis d'hipoglucèmia.Cal conèixre molt bé quin desgast es farà durant l'exercici per evitar-la i també com controlar-a en el temps post-exercici.Per això, aquesta gamma ACTIVE contribueix a mantenir els nivells de glucosa en la pràcitca de l'exercici físic: Bescuits de fruita i fruits secs. Barretes de cereals  amb xocolata i fruits vermells.Beguda energètica gust lima-llimona

 

 

 

 

Informació addicional