PODOSAN-Cura dels teus peus

PODOSAN és una línea de VEMEDIA especialitzada en Podologia tan pel que fa a la Higiene com a tractaments restauradors com eliminar les durícies i clivelles,i també,anti-fongs.

  • PODOSAN Durezas : Una linea molt completa amb el Mitjó Efecte Peeling.El Podosan escuma per a prevenir l'aparició de durícies. Podosan talons agrietats i la Pedra lleva-durícies per eliminar pells mortes i també, Podosan Talones Agrietados.Podosan 2 en 1 especialment indicat per les més localitzades.
  • PODOSAN Higiene Diària: Podosan Sport és un talc de que absorveix la suor.És pot aplicar tan directament als peus com a dins del calçat. Podosan en sobres és un tractament intensiu de l'olor i el suor. S'utilitza com a banys de peus i també la pols directament entre els dits i en el calçat.Podem acabar la cura del peu utilitzant un espray desodorant.
  • PODOSAN tractament anti-fongs: Podosan Ungles per tractar els fongs de les ungles des del primer símptoma. Podosan Peu d'atleta és un llàpis de silicona per ser més precisa la seva aplicació.Podosan Stong és el talc més adequat per a la prevenció de les infeccions per fongs.