NS LACTOBEN i NS LACTOBEN Forte comprimits de CINFA

NS LACTOBEN són comprimits de LACTASA l'enzima necessaria per digerir la lactosa o sucre de la llet present també a tots els seus derivats.Una deficiència d'aquest enzima ens converteix en intolerants a la lactosa.

La llet ens aporta un 60% del calci de la dieta, la seva exclusió o limitació pot tenir conseqüències a nivell osi i de creixament.

Un dèficit de l'enzim lactosa fa la digestió de la lllet i els seus derivats molt incómode ja que el nostre intesti no té la capacitat de digerir-la provocant dolor abdominal, diarrea, faltulències, vòmits i sorolls a la panxa.

Cal fer una valoració adequada de cada cas.La suspensió de la ingesta de làctics comporta la desaprició dels símptomes, pero la intolerància pot ser parcial i permetre la ingesta de petites quantitats de derivats de la llet.

NS LACTOBEN amb 4500 unitats i NS LACTOBEN FORTE amb 9000 unitats de lactasa pot solucionar l'aparició d'aquets símptomes.

Pendre un comprimit amb cada producte que contingui Lactosa des del primer contacte i repetir en 30-45 minuts si en segueixes consumint.

No superar els 12 comprimits/dia per LACTOBEN , ni 6 comprimits pel FORTE.

 Et podem facilitar el qüestionari pe orientarte si presentes algun d'aquets símptomes i sospites que pots patir algun grau d'intolerància a la lactosa. 

PROMOCIÓ: Fins els 31/12/2014 , per cada 4 envasos un de regal