ARKOENZIMES de LABORATORIS ARKOPHARMA

Les ENZIMES que ens ajuden a millorar la digestió i reduir les molèsties digestives: ARKO LACTODIGEST, ARKO LIPODIGEST, ARKO BIENESTARDIGEST.

Les enzimes són les responsables de permetre que mitjançant el procés de la digestió poguem asimilar els nutrients presents en els aliments que ingerim.La manca o la baixa qualitat o quantitat d’enzimes presents en aquest procés natural provoca un nombre importants de reaccions i símptomes de disconfort  digestius, com ara: Flatulències, abdomen inflat, digestions lentes o dispépsies ...També altres problemes relacionats amb la pell i dolors articulars. Tot aixó es deu a que pel fet de no asimilar bé els aliments , s’acumulen productes tòxics resultants que el cos vol eliminar, veient-se obligat a treballar més per aconseguir-ho demostrant-nos cert patiment, que poden esdevenir intoleràncies o al·lèrgies.

 

En ocacions, el resultat   és rebutjar certs aliments , els quals detectem com a culpables d’aquets problemes , cosa que pot conduir-nos a certes carències nutricionals.

Per aquest motiu, els Laboratoris ARKOPHARMA ens ofereixen la línea de productes ARKOENZIMES , dels quals ens centrerem en tres d’ells:

  • ArkoEnzimes LACTOSA DIGEST.- Conté Lactasa, la enzima responsable de metabolitsa el sucre de la llet. Destinat a aquelles persones que mostren malestar desprésde menjar productes d’origen làctic i d’altres que continguin lactosa. IMPORTANT: No soluciona l’alèrgia ala proteína de la llet.
  •  ArkoEnzimes LIPO DIGEST.- Conté un complexe d’enzimes digestives que actúen sobre els greixos i les proteïnes. Aquest complexe també millora l’aprofitament, dels glúcids i els greixos per part de l’organisme, cosa que el fa indicat per persones amb alimentació desequilibrada, estats hormonals canviats ( menopausa, post-part ), tendencia a engreixar amb facilitat, donat que limeiten la formació i l’emmagatçament de les grasses de l’alimentació. 
  • ArkoEnzimes Bienestar Digestivo.- Conté un complexe enzimàtic complet amb la propietat de convertir els componets bàsics de l’alimentació en d’altres de millor asimilació: aminoàcids, acids grassos essencials i monosacàrids. Destinat a les persones que tenen problemes de digestió després dels àpats en general.

Et recomanarem el més adient per tú i com cal utilitzar-lo per aconseguir els millors resultats.

  • ARKO ENZIMES Benestar Digestiu
  • ARKO ENZIMES Lacto Digest
  • ARKO ENZIMES Lipo Digest