FESTA DE LA MALAVELLA : Dissabte 26 d'abril de 2014

20/04/2014

Per cinquè any consecutiu ens hem animat a participar al Concurs d'Aparadors de la Festa de la Malavella.L'hem preparat en un dels aparadors del carrer Vall-Llobera, us convidem a venir a veure'l.

Aquest any hem volgut endinsar-nos en els orígens de la MALAVELLA. Ben segur que també va ser petita i alguna cosa podíem retrobar de quan, potser, era una BONANENA, buscant i buscant pels voltants de Sant Maurici, un arcó empolssat ens va fer pensar que teniem alguna pista. No podem assegurar que fos de la Malavella quan era petita, però un vestit de bruixeta i un barret atrotinat podien haver estat dins algun armari del Castell de Sant Maurici abans de ser destruit, així que els vam adecentar i ara us els mostrem a l'aparador. En un altre racó, sota unes pedres, estris estranys i animals dissecats que ben segur que els feia servir per fer pócimes. 

També, vam trobar una escombra desfilada amb la canya tota trencada, amb aquesta ens hem fet un amulet per la solapa, per protegir-nos del retorn de la Malavella , no fos cas que volgués recuperar totes aquestes coses i ens llancés un encanteri.Cal dir que. la idea de fer l'amulet, ha sigut de la Núria Ramionet i l'hem deixat fer ja que és caldenca de naixement i segur que sap coses que als altres se'n escapen.

Ah! i una altra cosa, us heu fixat amb el somriure sornaguer que llueix la Malavella?, doncs estem quasi segurs que va ser la inventora de beuratges i pastes de dents com els de les  MONSTERS HIGH, per això també els hem posat en versió moderna junt a les "seves coses".

  • Amulet de solapa antiencanteris de la Farmàcia Casanovas