LLEVAT VERMELL D'ARRÒS:ESTATINA NATURAL

Per mantenir el colesterol a ratlla i evitar els efectes secundaris propis de les estatines sintètiques,el llevat vermell d'arròs pot ser la solució.

HAS SENTIT A PARLAR dels BENEFiCIS de la LLEVADURA VERMELLA d'ARRÓS?
A la medecina xinesa,se'n descriuen els beneficis des de l'Antigüetat, gràcies a la ciència s'ha pogut analitzar i aïllar el responsable dels seus beneficis. El principi actiu d'aquest llevat, que creix sobre l'arrós, la MONACOLINA K és la responsable d'inhibir l'enzim que sintetitza el colesterol, és per aquest motiu un producte antihipercolesterolèmic, o sia, que col·labora a reduir els nivells de colesterol en sang i per tant, es considera que pot millorar la salut cardiovascular.
Indicada per aquelles persones adultes que hagin de disminuir els nivells de colesterol total i LDL-colesterol (colesterol dolent) i manifestin efectes secundaris a les estatines (medicaments més utilitzats).
Ara bé, cal tenir present que cal pendre suplements amb les dosis adequades i correctament estandaritzades.Al mercat, s'han detectat preparats amb nivells ínfims o excessius MONACOLINA K acompanyats de subproductes del llevat amb efectes Hepatotòxics.
Consulta'ns!! val la pena estar ben assessorat.