LA PRESBICIA

T'expliquem breument que és la Presbícia i com és desenvolupa.Pots corregir l'enfocament de l'ull mitjançant lents adequades.

La presbícia, o "vista cansada", és la dificultat per veure-hi de prop.Es produeix a causa de l' envelliment de l'ull.El mùscul ciliar perd potència i el cristal·lí elasticitat.

Això, provoca que a l'ull li costi acomodar-se, ja que la lent interna, el cristal·lí, no pot enfocar correctament. No és un trastorn repentí,comença a l'infantessa i es presenta entre els 40/45 anys, augmentant progressivament. Afecta quasi al 100% de les persones majors de 50 anys.

Convé una correcció òptica adequada, per no sotmetre l'ull a un sobreesforç innecessari, i també, que ens asseguri no utilitzar lents amb més diòptries de les que ens fan falta.

Recorda que la presbícia evoluciona en el temps amb un ritme aproximat de 2 diòptries per dècada.Es considera prudent un canvi d'ulleres, com a màxim cada dos anys!
A la FARMÀCIA, pots provar-te i escollir el model que s'adapti millor a les teves necessitats, des de graduació 1+ fins a 3,5 +.